Cautare

1104 de rezultate pentru "suditi politia" (2.73 secunde)
Politia Romana a decis ca in 88 de localitati din tara limita de viteza pentru autoturisme sa creasca de la 50 km/h la 70 km/h pentru autovehiculele din categoriile A si B.
In perioada noiembrie 2010 - februarie 2011, lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 3 au documentat activitatea infractionala a unei grupari cu preocupari pentru comiterea de infractiuni pe linia furturilor din locuinte si societati comerciale cu mod de operare "rupere butuc" si "fortarea sistemelor de asigurare".
La data de 10 februarie 2011, in jurul orei 12:30, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 3, l-au prins in flagrant intr-un autobuz oprit in statia R.A.T.B.
Acesta a fost oprit de agentii de la Politia Rutiera care l-au rugat sa sufle in alcooltest:
La data de 11 martie 2011, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 2, au efectuat verificari la punctul de lucru al unei societati comerciale, situat in jud.
La data de 24.03.2011, lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 6, politisti ai Sectiei 21 Politie si ai Serviciul Special de Interventie Rapida din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, au efectuat trei perchezitii domiciliare in Bucuresti, in urma carora au fost gasite si ridicate in vederea cercetarilor telefoane mobile, aparatura electronica, bijuterii si produse cosmetice.
In dupa amiaza de 21 mai 2011, Politia Capitalei a fost sesizata prin Apelul de Urgenta 112, ca pe strada Anton Bacalbasa, sector 4 a avut loc un scandal si ca o tanara a fost luata cu forta de catre patru barbati si urcata intr-o masina, dupa care au plecat intr-o directie necunoscuta.
Ancheta la Politia Ilfov. Dupa ce Antena3 CNN a dezvaluit in exclusivitate ca politistii de la Politia Orasului Voluntari au ignorat o plangere depusa de una dintre victimele fratilor Tate, superiorii politistilor au mai gasit si alte reclamatii asemanatoare uitate in fisete.
In perioada aprilie - mai 2011, politistii Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 3, cu sprijinul structurii specializate de supraveghere operativa din cadrul I.G.P.R., au documentat activitatea unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din locuinte, avand mod de operare "rupere butuc" si "escaladare" la "pont".
Politisti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 4, au documentat activitatea infractionala a unei grupari care se ocupa cu infiintarea de firme fantoma in scopul sustragerii de la efectuarea verificarilor fiscale sau vamale si fraudarii bugetului de stat prin derularea de operatiuni comerciale care nu erau inregistrate in contabilitatea acestora.
Peste 250 de politisti de la IGPR si Politia Capitalei au descins in 24 de locatii din Ilfov si Bucuresti.
In dimineata de 1 iulie, in jurul orelor 04:00, Politia Capitalei a fost sesizata prin sistemul de urgenta 112 ca intr-un apartament de bloc din zona strazii Valea Argesului, sector 6 au fost trase 2 focuri de arma.
La data de 13 iulie 2011, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 5, au actionat intr-o piata din sectorul 5, pe linia depistarii operatorilor economici care nu respecta legislatia in vigoare privind achizitiile intracomunitare.
La data de 13 iulie 2011, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 5, au desfasurat o actiune, privind respectarea legislatiei in vigoare, pe linia organizarii si exploatarii jocurilor de noroc de catre operatorii economici ce isi desfasoara activitatea pe raza sectorului 5.
O realizare majora pentru Politia Rutiera este, insa, faptul ca in primele sase luni ale anului au fost 17 zile fara decese in urma accidentelor rutiere, reprezentand o premiera pentru tara noastra, a mai spus Lucian Dinita.
Politistii Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 6 au fost sesizati de catre directorul unei societati de distributie de apa curenta menajera, despre faptul ca un individ, ce se recomanda ca angajat al acestei societati, contacteaza telefonic administratorii unor asociatii de proprietari de pe raza Capitalei, solicitandu-le sa-i achite cotele de consum de apa pe luna in curs.
La ora 13:45, prin sistemul de urgenta 112, Politia Capitalei a fost sesizata ca pe str. ... Reiteram faptul ca Politia Capitalei nu tolereaza asemenea manifestari, iar cei responsabili de tulburarea ordinii si linistii publice, vor suporta consecintele legii.
In perioada iulie - septembrie 2011, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 3 - D.G.P.M.B., sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 3, au desfasurat un complex de activitati specifice in vederea documentarii si probarii activitatii infractionale a membrilor unei grupari infractionale specializata in obtinerea de credite de la unitati bancare, prin acte false.
Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 4, impreuna cu agenti din cadrul Brigazii de Politie Rutiera, au actionat in zona Calea Rahovei din sectorul 5, unde l-au depistat pe C.
In aceasta dimineata, Serviciul Investigatii Criminale din Politia Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si cu sprijinul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna au declansat o actiune care vizeaza destructurarea unui grup infractional cunoscut cu preocupari pe linia comiterii de infractiuni cu violenta.
google-analytics.com